Toplenzen Texel Dutch Open 2017

De Toplenzen Texel Dutch Open begon langzaam, nadat de storm van de voorgaande dagen was gaan liggen kon er donderdagmiddag gelukkig toch gestart worden. De wind was in de middag al geluwd maar om ook de zee een beetje tot rust te laten komen werd er om  14.00 uur toch nog uitgesteld. Uiteindelijk gingen om 16.00 uur de eerste catamarans het water op en werd er rond 17.00 uur gestart. Vrijdag maakte veel goed, een prachtige dag voor de Toplenzen Texel Dutch Open. Er werden in de loop van de dag vier starts gedaan, waardoor alle deelnemers 1 wedstrijd aftrek konden krijgen.

[srizonfbalbum id=9]

De top 3 van de Toplenzen Texel Dutch Open is:

  1. Simon Northrop/Sam Barker
  2. Niels Kleijweg/Olaf Kleijweg
  3. Tjiddo Veenstra/Thomas de Jong

De volledige uitslag vindt u op onze resultatenpagina

De Toplenzen Texel Dutch Open is gevaren in aanloop naar de 40e editie van de Ronde om Texel. Organisatie en zeilers zijn er klaar voor, de weersvoorspellingen zijn gunstig voor een mooie Ronde. Iedereen heeft veel zin in deze jubileum editie van “The biggest catrace in the world”!

[srizonfbalbum id=10]

De Ronde om Texel wordt zaterdagavond afgesloten met de prijsuitreiking van de Toplenzen Texel Dutch Open en de huldiging van de winnaars van de Ronde. Uiteindelijk gaat het dak eraf met een spetterend optreden van Switch.

 

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *